Tuntuvia tuloksia harjoittelulla, ilman koko elämän uhraamista?

Vie voimatasosi uudelle levelille Vahva Nainen -valmennuksen avulla!

Mikään ei ole niin turhauttavaa kuin se, että näet paljon vaivaa, etkä silti näe haluamiasi tuloksia.

Treenaat kovaa monta kertaa viikossa, syöt terveellisesti ja silti sarjapainot vain junnaavat paikoillaan? Olet tehnyt kovasti töitä jo useiden kuukausien (tai jopa vuosien) ajan ja silti tuntuu, että olet edelleen lähtöpisteessä (tai edistynyt vain vähän käyttämääsi aikaan ja vaivaan nähden...).

Tuntuuko sinusta, että sarjapainot junnaavat paikoillaan kovasta yrityksestä huolimatta? Kaipaisitko selkeää punaista lankaa sekä laadukasta tekniikkaopastusta harjoitteluusi? Konkreettisia askeleita ja työkaluja, joiden avulla pääset harjoittelussasi eteenpäin?

Haluaisitko VIHDOIN saada tuntuvia tuloksia harjoittelullasi? Kuitenkaan uhraamatta harjoitteluun kaikkia olemassa olevia resurssejasi?

Vahva Nainen | Teresa Martikkala
DSC_0436
DSC_0540

Muistan ikuisesti päivän, kun päätin huvikseni osallistua leikkimielisiin voimanostokisoihin. Minun oli tarkoitus mennä vain kannustamaan puolisoani, mutta salikaverit kannustivat minuakin osallistumaan.

En ollut juurikaan tehnyt varsinaista voimatreeniä – olihan tavoitteeni ollut lähinnä kiinteytyä salilla. Olin kuitenkin hiukan harjoitellut voimanostoliikkeitä (kyykky, penkkipunnerrus ja maastaveto), joten päätin osallistua kilpailuun.

Omaksi yllätyksekseni tuo kokemus toi minulle niin paljon uutta intoa ja motivaatiota harjoitteluun, että kuukauden päästä kirjoitin antidoping sopimuksen ja ostin kilpailulisenssin klassiseen voimanostoon.

Muistan vielä, kun kävin tuota ennen salilla neljästi viikossa tavoitellen kiinteämpää kehoa. Treenasin kovaa ja tein kovasti töitä muutoksen eteen. Halusin näyttää sporttiselta ja vahvalta.

Lopulta aloin saavuttamaan näitä asioita vasta sen jälkeen, kun aloitin kilpailu-urani. 😀

Syy tuloskehityksen nousuun ei kuitenkaan ollut varsinaisesti itse kilpaileminen – vaan se, miten aloin harjoitella kilpailupäätöksen jälkeen.

En ole maailman vahvin nainen, mutta arvaa mitä (fiksusti toteutettu ja suunnitelmallinen) voimaharjoittelu on tuonut minulle?

Teresa-(36-of-38)

Muun muassa näitä asioita:

 • Rutkasti lisää itsevarmuutta ja pystyvyyden tunnetta

 • Tunteen siitä, että ”minä pystyn” – myös muilla elämän osa-alueilla!

 • Lisää voimaa ja lihasmassaa sekä paremman kehonkoostumuksen

 • Lisää liikkuvuutta ja kehonhallintaa

 • Rennompaa suhtautumista ruokaan sekä uskallusta syödä riittävästi

 • Onnistumisen kokemuksia ja elämyksiä

Fyysisen voiman lisäksi olen tullut vahvemmaksi henkisesti. Voin myös paremmin, kuin koskaan aikaisemmin. Ja mikä parasta – en ole saavuttanut näitä asioita tekemällä enemmän ja kovempaa. Vaan järkevällä suunnitelmalla ja laadukkaalla tekemisellä. Keskittymällä olennaiseen. Vähemmän voi joskus olla enemmän. Harjoittelusta tuli (kuluttavan sijaan) oikeasti kehittävää.

Vahva Nainen -valmennuksessa saat selkeän punaisen langan omaan harjoitteluusi

Opetan sinulle kehittävän harjoittelun periaatteita (juuri niitä asioita, joilla omat ja valmennettavieni tulokset ovat lähteneet nousuun – ja nämä eivät todellakaan ole mitään rakettitiedettä, saati vaikeita toteuttaa!).

Valmennettavani usein yllättyvät siitä, kuinka ”helpolla” hyviä tuloksia voikaan saada. Ilmaiseksi mikään ei tietenkään tule - mutta keskittymällä oikeisiin asioihin treenirintamalla, kehitystä tulee helpommin ja aikaa jää enemmän myös muuhun elämään.

Tässä palautteita Vahva Nainen -valmennukseen osallistuneilta:

 • "Viimeinkin olen uskaltanut oikeesti lisätä sitä rautaa tankoon ja huomannut et mähän pystyn tähän. Suuren suuri KIITOS tästä kuluneesta 12 viikosta, tää on ollut paras sijoitus koskaan omaan hyvinvointiin <3"

 • "Pidin ohjelmassa erityisesti miten ruokavalio-ohjeet oli rakennettu. Aikaisemmin olen ahdistunut tarkoista resepti/määrä ohjeista ja ”lipsunut” niistä sen vuoksi. Tässä valmennuksessa ateriat sai itse kasata useista eri vaihtoehdoista ja oikeasti opin itse koostamaan ateriat fiksusti jatkossakin"

 • "Liikepankki oli todella hyvä. Pitkän aikaa omissa treeneissä oli vaivannut mielikuvituksettomuus (samoja liikkeitä samoilla painoilla). Valmennuksessa oli parasta se, että joku muu oli valmiiksi miettinyt harjoituskokonaisuudet ja treenit siten, että progressiota tulee varmasti. Sai vaan mennä salille ja tehdä."

 • "Pitkästä aikaa sain pidettyä treenaamisen säännöllisenä. Rautaa sai lisätä tankoon joka viikko lisää ja omat ennätykset meni rikki kevyesti."

 • "Kokonaisuudessaan olen hyvin tyytyväinen tähän valmennukseen. Ennen tätä treenaamiseni ja syömiseni oli hiukan hukassa. Valmennus ylitti odotukset ja ennen kaikkea opetti fiksuun tekemiseen jatkossakin."

DSC_0432

Tavoitteeni valmentajana onkin, että valmennuksen jälkeen valmennettavillani on varma olo siitä, että pärjää jatkossa itsekseenkin niin halutessaan. Tässä olen palautteiden perusteella onnistunut hyvin. <3

Näitä täysin samoja asioita opetan myös sinulle Vahva Nainen -valmennuksessa!

Vahva Nainen -valmennuksessa saat ammattilaisen suunnitteleman voimaharjoitteluohjelmoinnin 12 viikoksi, mutta ennen kaikkea…

Vahva Nainen | Teresa Martikkala
 • Saat paikallaan junnaavat treenitulokset nousuun

 • Voit olla varma, että jokainen harjoitus vie sinua kohti tavoitteitasi (etkä siten tuhlaa aikaasi…)

 • Ymmärrät, mitkä asiat ovat tuloskehityksen taustalla ja osaat tehdä jatkossakin kehittäviä harjoituskokonaisuuksia (elämäntilanteesta riippumatta)

 • Osaat ottaa päivittäisen vaihtelun huomioon treeneissäsi ja etsiä jokaiselle päivälle optimaalisesti kehittävät treenipainot

 • Opit syömään tavoitteitasi tukevasti samalla terveyttä ja hyvinvointia edistäen – ilman kieltolistoja, sääntöjä, rajoitteita tai pakkoa

 • Saat 18 ohjattua alkulämmittelyliikettä ja ”pakollisen pahan” sijaan alat nauttimaan kehittävästä ja monipuolisesta tekemisestä treenin alusta alkaen

 • Osaat treenata tehokkaasti ja turvallisesti hyvillä liiketekniikoilla ja näin ollen saat valmennuksen jälkeenkin treeneistäsi enemmän irti

Vahva Nainen -valmennukseen kuuluu siis 12 viikon harjoitusohjelma (joka jakaantuu kolmeen neljän viikon mittaiseen harjoitusjaksoon), ohjeistukset ruokavalioon (ei vaadi ruokien punnitsemista, ellet niin itse halua), alkulämmittelyohjeistukset (18 erilaista alkulämmittelyliikettä videoineen), liikepankki ohjelman liikkeistä (sis. videot sekä tekstiohjeistukset), valtava kasa valmennusmateriaalia (jossa opetan samoja asioita, joita käydään läpi yksilövalmennuksessa) sekä suljettu Facebook -ryhmä, jossa pääset kysymään kysymyksiä valmentajalta ja tietysti keskustelemaan muiden valmennukseen osallistuvien kanssa!

Valmennuksessa voit valita, treenaatko kaksi vai kolme kertaa viikossa (molempiin löytyy erilliset ohjelmat). Treenit kestävät lämmittelyineen noin 60-90min. Halutessasi voit jakaa treenit myös neljälle päivälle hieman lyhyempiin setteihin – opastan sinua siihen tarvittaessa valmennuksen aikana!

Valmennus sopii sinulle, jos…

 • Omistat jo hieman harjoitustaustaa, mutta haluat saada tuloskehityksen nousuun

 • Olet treenannut enemmän ”bodaillen” ja haluat testata, miltä voimapainotteisempi treeni tuntuu

 • Kaipaat inspiraatiota ja vaihtelua harjoitteluun sekä selkeän punaisen langan tekemiseen

 • Haluat saada lisää voimaa ja kehittyä erityisesti voimanostoliikkeissä eli kyykyssä, penkkipunnerruksessa ja maastavedossa sekä leuanvedossa

Vahva Nainen | Teresa Martikkala

Henkilökohtainen valmennus maksaa 280 – 550 € / kk riippuen valmennuspaketista ja ymmärrän, ettei kaikilla ole mahdollisuutta satsata itseensä vastaavia summia (ainakaan kaikissa elämäntilanteissa). Vahva Nainen -valmennus onkin mahdollisuus päästä käsiksi samoihin valmennussisältöihin, joita opetan yksilövalmennuksessakin – mutta edullisemmin!

Mikään verkkovalmennus ei tietenkään korvaa henkilökohtaista valmennusta. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö verkon kautta voisi saada isoja oivalluksia, hyödyllisiä työkaluja ja nykypäivän välineillä myös kokonaisvaltaista ja laadukasta valmennusta.

Vahva Nainen -valmennuksessa saat harjoittelun ohjelmoinnin lisäksi laadukkaat tekniikkaopetusvideot, ruokavalio-ohjeistukset sekä ison kasan valmennusmateriaalia (jossa opetan juuri niitä samoja asioita, joita yksilövalmennuksessakin) yhteishintaan 179 €!

Vahva Nainen | Teresa Martikkala

Olen pyrkinyt tekemään kaiken sinulle mahdollisimman helpoksi. Olen suunnitellut toimivan ohjelmakokonaisuuden ja sinun tarvitsee käytännössä vain treenata ohjeiden mukaan. 😀

Olen toiminut liikunta-alalla jo kymmenen vuoden ajan, josta olen valmentanut päätoimisesti pian kahdeksan vuoden ajan. Viime vuosina valtaosa valmennettavistani ovat olleet voiman, lihasmassan ja suorituskyvyn kehittämisestä kiinnostuneita naisia - joiden kanssa olen tehnyt yhteistyötä päivittäin.

Tiedän siis hyvin, millaista apua sinä tarvitset päästäksesi harjoittelussasi eteenpäin. Olenhan itsekin käynyt saman polun lävitse ja auttanut myös satoja asiakkaitani näissä samoissa asioissa!

Vaikka olin treenaillut jo pidempään salilla, aloin saada todellisia tuloksia aikaan vasta, kun aloin tekemään asioita suunnitelmallisesti ja fiksusti. Nyt aion opettaa samat asiat myös sinulle. <3

Muistutan vielä, että Vahva Nainen -valmennus on PALJON muutakin, kuin vain saliohjelma. Kyseessä on kattava valmennuskokonaisuus, josta saat niiin paljon muutakin sisältöä, kuin vain treeniohjelman salille. Sisältöä, jonka avulla teet kovia tuloksia vielä pitkään valmennuksen jälkeenkin.

Opetan sinulle valmennuksessa asioita, joiden avulla treenaat tehokkaasti ja turvallisesti vielä vuosienkin päästä. Olen mukana matkallasi koko valmennuksen ajan ja vastaan kaikkiin kysymyksiisi, joita mieleesi tulee matkan varrella. <3

Vahva Nainen | Teresa Martikkala

100 % tyytyväisyystakuu

Tiedän, että saat valmennuksen avulla kasvatettua voimatasojasi sekä kehität monipuolisesti niin liikkuvuuttasi, treenitekniikoitasi kuin saat myös oppeja tulosta tuovaan harjoitteluun - loppuelämäksesi.

Olen nähnyt niin monen valmennettavani tekevän loistavia tuloksia jo lyhyessä ajassa viimeisen kuuden vuoden aikana, etten epäile, ettetkö sinäkin pystyisi siihen.

Saan asiakkailtani kiitosta mielekkäistä, motivoivista ja tulosta tuottavista ohjelmista. Moni sanoo saaneensa valmennuksesta enemmän, kuin osasi odottaa.

Siksi tarjoan sinulle 14 päivän rahat takaisin takuun. Jos et ole tyytyväinen valmennuksen sisältöön, laita minulle sähköpostia teresa.martikkala@vahvanainen.fi niin palautan rahasi. Tavoitteenani on aina tyytyväinen asiakas.

Vahva Nainen | Teresa Martikkala

Voimavalmentaja ja klassisen voimanoston SM-mitalisti tukenasi valmennuksen aikana!

Olen Teresa Huhtinen, voimavalmentaja ja personal trainer sekä klassisen voimanoston kolminkertainen SM-mitalisti.

Olen myös yrittäjä ja äiti joten tiedän, ettei aina ole mahdollisuuksia treenata viittä kertaa viikossa (saati enempää...). Mutta onneksi hyviä tuloksia voi saada aikaan vähemmälläkin!

Kunhan treeniajan käyttää fiksusti. 😉

Vahva Nainen | Teresa Martikkala
Vahva Nainen | Teresa Martikkala

Aloin itse treenata systemaattisesti vuoden 2016 alussa ja sen jälkeen on tapahtunut mm. seuraavia asioita:

 • Olen kyykännyt 2,8 kertaa oman kehonpainoni verran rautaa (alle 57 kiloisena 145 kg ja myöhemmin alle 62 kiloisena 157,5 kg) ja koska aina joku epäilee tai kysyy niin kyllä – syväkyykystä, ilman kyykkytrikoita tai polvisiteitä 😀

 • Olen voittanut SM-kultaa (2017), SM-hopeaa (2018), SM-pronssia (2016), PM-hopeaa (2017) klassisessa voimanostossa sekä lisäksi saavuttanut 8. sijan Arnold Sports Festival pistekilpailuissa Barcelonassa ja viimeisimpänä kilpailin Euroopan Mestaruuskilpailuissa sijoittuen kahdeksanneksitoista

 • Olen auttanut satoja asiakkaitani nostamaan voimatasojaan ja suorituskykyään samoilla metodeilla, joita olen itse hyödyntänyt näiden vuosien aikana

Tällä hetkellä koen valtavaa paloa antaa eteenpäin niitä oppeja ja oivalluksia, joita olen oman nosto- ja valmennusurani aikana tehnyt. Haluan, että sinä pystyt kokea samanlaista pystyvyyden ja onnistumisen tunnetta, joita olen itse vuosien aikana kokenut.

Vahva Nainen -valmennus ei ole vain 12 viikon mittainen harjoitusohjelma, vaan sen myötä saat oppeja ja työkaluja, joiden avulla teet kovia tuloksia vielä vuosia valmennuksen jälkeen.

 Koko paketin saat nyt hintaan 179 €.

Valmennuksen voi maksaa kaikilla yleisimmillä maksutavoilla sekä ePassilla (kysy muista liikuntaeduista teresa.martikkala@vahvanainen.fi).

Muista myös, että jos et syystä tai toisesta koe valmennusta hyödyllisenä, saat rahasi takaisin.

Valmennuksen voit aloittaa heti, kun sinulle sopii!

LIITY VAHVA NAINEN -VALMENNUKSEN ODOTUSLISTALLE

Vahvistaaksesi, että haluat liittyä Vahva Nainen -verkkovalmennuksen odotuslistalle, klikkaa alla olevaa painiketta. Klikkaamalla painiketta vahvistat samalla, että saan lähettää sinulle...

  • Ilmaisia materiaaleja, kuten oppaita, muistilistoja ja työkirjoja
  • Vahvan Naisen -viikkokirjeen, jossa jaan parhaita valmennusvinkkejäni sinulle ilmaiseksi
  • Markkinointiviestejä, joissa on parhaat tarjoukset kaikkiin valmennuksiin (näitä et saa mistään muualta)
  • Tietoa tulevista kursseista ja yhteistyökumppanuuksista

 

Sähköpostilistalle liittyminen ei velvoita eikä sido sinua mihinkään. Voit poistua listalta milloin tahansa, painamalla viestien lopussa olevaa "unsubscribe" -linkkiä. Poistuessasi listalta, EU-tietosuoja-asetuksen mukaisesti, poistan kaikki tiedot järjestelmästä. Valitettavasti en pysty lupaamaan, että voit liittyä sähköpostilistalle toisella kerralla. En koskaan spämmää ja pidän sähköpostisi turvallisena. Lue sivustoni tietosuojaseloste.