Vahva ja suorituskykyinen keho

Terveyttä ja hyvinvointia edistäen - ei niiden kustannuksella

Vahva Nainen kehittää suorituskykyään tukemaan energistä ja hyvinvoivaa elämää – tuloksista tinkimättä

Parhaimmillaan voimaharjoittelu tuo lisää itsevarmuutta, pystyvyyden tunnetta, voimaa ja liikkuvuutta sekä muokkaa kehonkoostumusta, kehittää suoritus- ja toimintakykyä sekä antaa lisää energiaa ja jaksamista arkeen.

Harjoittelun EI tulisi viedä kaikkia olemassa olevia resursseja ja voimavaroja... Harjoittelun kuuluu TUODA hyviä asioita elämään!

Kovia tuloksia on mahdollista saada, vaikkei harjoittelulle uhraisikaan koko elämää

Sinun siis EI tarvitse…

  • Treenata viikon jokaisena päivänä (tai edes 4-5 päivänä) ellet halua, ehdi tai jaksa – ja voit silti saada hyviä tuloksia
  • Syödä minkään tietyn ruokavalion mukaan tai punnita ruokia ja laskea kaloreita pysyäksesi hyvässä kunnossa
  • Uhrata sosiaalisia suhteitasi ja kaikkea vapaa-aikaasi päästäksesi eteenpäin harjoittelussasi, edistääksesi hyvinvointiasi ja terveyttäsi tai ollaksesi hyvässä kunnossa fyysisesti

Liiallinen tai (jatkuva) liian kovaa treenaaminen, turhat rajoitteet, säännöt ja väärät uskomukset koskien liikuntaa ja syömistä voivat haukata (turhaan) ISON palan elämästä, voimavaroista ja hyvinvoinnista.

Vahva Nainen | Teresa Martikkala

Vahva Nainen -sivuston tavoitteena on antaa sinulle työkaluja treenitulosten kehittämiseen sekä terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen niin, että pystyt samalla elämään merkityksellistä ja palkitsevaa elämää myös muilla elämän osa-alueilla. <3

Palautetta valmennettaviltani

"Todellakin paras valmennus mihin koskaan osallistunu ja niitä on ollu monia. Treenaminen mielekästä kun uskaltaa syödä ja näkee kuinka se vaikuttaa tuloskehitykseen.

Lisäksi treenejä vaan se kolme viikossa jotka helppo toteuttaa ja jää aikaa muuhunkin. Salilta lähtiessä seuraavia treenejä jäi jo odottamaan."

Vahva Nainen -valmennuksen osallistuja

Syksy 2021

"Siis se oli aivan ylihuippu ja pitkästä aikaa on oikeesti kipinä ja motivaatiota lähtä sinne salille ja selkäkään ei oo enää iltasin niin kipee, huomattavasti vaivattomammin pääsee sängystä ylös 😀

Viimeinkin olen uskaltanut oikeesti lisätä sitä rautaa tankoon ja huomannut et mähän pystyn tähän. Suuren suuri KIITOS tästä kuluneesta 12 viikosta, tää on ollut paras sijoitus koskaan omaan hyvinvointiin <3"

Vahva Nainen -valmennuksen osallistuja

Syksy 2021

"Kokonaisuudessaan olen hyvin tyytyväinen tähän valmennukseen. Ennen tätä treenaamiseni ja syömiseni oli hiukan hukassa.

Valmennus ylitti odotukset ja ennen kaikkea opetti fiksuun tekemiseen jatkossakin."

Vahva Nainen -valmennuksen osallistuja

Syksy 2021

"Loistava kokonaisuus. Nopeesti sai vastauksen jos joku mietitytti ja oli selkeät vastaukset.

Ehdottomasti paras treeniohjelma mitä ollut. Motivoiva."

Vahva Nainen -valmennuksen osallistuja

Syksy 2021

044 3022323 | teresa.pt@outlook.com

vismapaybanneri